#fremtidensby – Lillestrømkonferansen i sosiale medier

Lillestrømkonferansen 2016

Her var flere av de store bankene representert, LillestrømBanken, Nordea, DNB og Strømmen Sparebank, sammen med store konsulentselskap som BDO. Det var Eiendomsutviklere og investorer fra Aberdeen Asset Managment, OBOS, Veidekke, ØIE Eiendomsutvikling med flere. Det var også flere PR- kommunikasjons- og markedsfolk fra eksempelvis Burson-Marsteller, Høgskolen i Oslo og Akershus, Bajasen og oss selv. I tillegg til en haug med andre aktører.

En fantastisk samling mennesker og kompetanse under ett og samme tak! Og alle må ha vært 100% tilstede, for på sosiale medier hendte…..ingenting…!? Av de over to hundra som deltok på konferansen, så var det bare tre-fire som var aktive på sosiale medier!?

I dag (5 dager etter konferansen) er det knapt noe å finne på hashtaggene #fremtidensby og #lillestrømkonferansen. Ett blogginnlegg, fire tweets og ett innlegg på Facebook er det vi fant. Vet du om flere, så hører vi gjerne fra deg på @NovateurNorge på twitter eller Facebooksiden vår (Novateur design og kommunikasjon).

Her er det en jobb og gjøre!
Her gis det en fantastisk mulighet til å kommunisere med andre aktører i Lillestrøm, bygge merkevare, skape debatt og ikke minst å kommunisere med allmennheten. Noen sa at, «ja men Romerikes Blad er jo her da.» Supert det, men på Twitter har de ikke vært aktive siden 2014, på Facebook er det bedre, men de har heller ikke brukt verken #fremtidensby eller #lillestrømkonferensen.

I media leser jeg at neste års konferanse allerede er under planlegging. Det ser vi frem til. Men la oss bruke innsikt, inspirasjon og kunnskapen fra årets konferens til også å prate åpent om alt som skjer i og rundt #fremtidensby.

La oss ta Mikael Genberg på ordet, å skape fremtiden med kreativitet, mot og lidenskap.

Har du ikke har full kontroll på hashtagger les denne enkle guiden. Vil du vite mer om sosiale medier eller digital markedsføring så ta kontakt.

Takk for en velorganisert og flott konferanse! Jeg gleder meg til neste år.

Hilsen
Klaes Igelström

(innlegget er opprinnelig skrevet på svensk, men oversatt til norsk, om noen skulle reagere på evt svorsk språk)

 

Illustrasjonsbilde av Pinterest i bruk. Foto: Mats Bergmo Bjørnsletten

Har du vurdert Pinterest?

Pinterest er en undervurdert SoMe-kanal, spesielt hvis man er opptatt av å drive trafikk til nettsiden. For Pinterest ligger faktisk […]

Les mer
Illustrasjonsbilde av LinkedIn i bruk.

LinkedIn – den glemte kanalen

LinkedIn er en kanal som mange bedrifter har med i sin kanalmiks, men som få utnytter potensialet i.

Les mer
Branding Actually.

Velkommen til oss i Ahlin Novateur og Vöru!

Vi disker opp med julegrøt, gløgg og juleøl og serverer noen av årets høydepunkter innen vårt arbeid. Er vi riktig […]

Les mer