Merkevarefrokost

Tema: Fra varemerke til merkevare
Pier X - Madserud Gård - Oslo International Hub

Merkevarefrokost på Pier X. Klaes snakker om merkevarebygging

Takk for at du deltok på vår første merkevarefrokost! Vi håper du fikk en del ut av det og at du vil være med oss neste gang også. Vi kommer til å kjøre en ny runde til høsten, og vi kommer tilbake med tidspunkt etterhvert som det nærmer seg.

Gratis workshop med Teston
Til alle som deltakere på merkevarefroksten, tilbyr Teston en gratis workshop med en test mot 5 testere. Send en e-post med kodeord: “Merkevarefrokost” til erik.hauglid@teston.io. Fristen for å benytte seg av tilbudet er 30.juni.

Bryn Aarflots kunnskapssenter
Kunnskapssenter med blant annet gratis NDA-mal finner du her. I tillegg har også Bryn Aarflot en god artikkel om forundersøkelser som du kan lese her.

Ellers er det bare å ta kontakt med advokatfullmektig Sebastian Stigar på sst@baa.no eller Advokat Mikkel Lassen Ellingsen på mle@baa.no, om du trenger bistand med beskyttelse av navn og merkevarer.

Gratis rådgivning for start-ups og scale-ups
Novateur design og kommunikasjon og Xplorico tilbyr to timers gratis rådgivning for oppstartsbedrifter innen temaene merkevare- og bedriftsutvikling. Ta kontakt med klaes@novateur.no om dette er noe for din bedrift.

Arrangører:
Samarbeidspartnere:

[wpv-view name="nyheter-forside"]