Nettsider for deg som jobber med eiendom!

Ønsker du å kommunisere visjoner og utviklingsprosjekter, eller salg og utleie? Novateur har lang erfaring fra eiendomsbransjen og vet hva som skal til for å gjøre dette på best mulig måte.

Synlighet og kommunikasjon

For å tiltrekke seg kompetanse, investorer og gode samarbeidspartnere trenger du å kommunisere tydelig hvem du er og hva du ønsker å oppnå. Om det gjelder din bedrift, eiendomsportefølje, prosjekt eller tjeneste, er målet det samme. Presenter din bedrift på en slik måte at du skaper trafikk og gode leads.

Noavteur hjelper deg med:
- Nye nettsider
- finn.no integrasjon
- Leadsgenerering
- Skape mer trafikk til nettstedet

NproCase1

Noen av våre eiendomsprosjekter

Aspelin Ramm og Storebrand

Magasin for Via Vika

House of Oslo

Nye nettsider for House of Oslo

Storebrand og Aspelin Ramm

Nettløsning for Via Vika

Aspelin Ramm

Nettsider for Rosenholm Campus

Metra Næringsmegling

Nye nettsider for Metra Næringsmegling med Finn.no integrasjon

Norwegian Property

Nettsider for NPRO

Mer trafikk med finn.no integrasjon

Du kan få enda mer trafikk til din nettside ved å vise ledige objekter på egne nettsider i tillegg til på finn.no. Med vår løsning kan du enkelt oppdatere ledige arealer gjennom vår finn.no-integrasjon. Du kan oppdater objekter direkte på nettsiden og de publiseres på finn.no, eller du kan gjøre det omvendt.

Finn integrasjon wordpress

Fordelene med å ha ledige objekter på egen nettside:

God kommunikasjon

Ved å få potensielle kunder inn på egen nettside istedenfor på finn.no får du flere kommunikasjons-muligheter. Du kan fortelle om hvorfor de bør velge dere, be de ta kontakt eller fortelle om andre objekter som kan være interessante.

Markedsføring

Ved annonsering kan leads sendes til egen side istedenfor til finn.no og også til eget crm-system. Alle som har vært inne på nettsiden kan treffes med målrettet markedsføring i etterkant av besøket.

SEO

Ved en integrasjon vil dere få mer relevant innhold og dermed økt trafikk til egne nettsider. Dette gir bedre score hos google og kan igjen føre til at sidene kommer høyere opp på søk og det blir lettere å finne dere.

Våre tjenester

3

Strategi og rådgivning

Du vet hva du ønsker å kommunisere, men du opplever at kundene dine ikke forstår budskapet ditt? Vi legger opp en kommunikasjonsplan og en strategi som er tilpasset ditt budsjett og din tidsplan. Les mer om hvordan vi kan hjelpe deg

5

Design

Design handler om gode opplevelser og estetikk. Det handler om å sette leseren i sentrum. Men, design handler også om økonomisk vekst og innovasjon. Les mer om design

2

Innhold som selger

Innhold er den største og mest omfattende jobben som gjøres - enten du skal lage nye nettsider, en trykksak eller noe som skal fungere som en kommunikasjonskanal mot målgruppen din.
Les mer om innhold som selger
Les mer om forskjellige typer film

1

Digital markedsføring

Ønsker du å være synlig for målgruppen din, kommer du ikke utenom Facebook eller andre store sosiale kanalene, som Twitter, Instagram, Snapchat og LinkedIn. For å lykkes i sosiale medier bør du ha en klar strategi og en plan.
Les mer om digital markedsføring

4

Nettsider

Nettet er i dag hovedkanal for all digital kommunikasjon, derfor er det avgjørende å ha en god og brukervennlig nettside. Et godt nettsted har alltid kundens behov i sentrum. Hvis potensielle kunder ikke finner det de leter etter på din side, er veien kort til konkurrentens nettside. Les mer om nettsider

6

SEO

Kundereisen i dag starter oftest med et søk. Derfor er det viktig å være den enkleste å finne, så kundene ser deg først. Hvilke søkeord bruker dine potensielle kunder når de søker etter produktet eller bransjen din? Hvor mye konkurranse er det på disse søkeordene? Les mer om SEO

Ta gjerne kontakt med en av våre rådgivere, så hjelper vi deg videre i prosessen

Truls Olsen

Truls Grønli Olsen
Daglig leder, rådgiver og partner

Tlf. 93 40 53 43
E-post: truls@novateur.no

Klaes

Klaes Igelström
Rådgiver og partner

Tlf. 47 38 87 10
E-post: klaes@novateur.no

Hege Kvervavik

Hege Kvervavik
Prosjektleder og rådgiver

Tlf. 957 45 293
E-post: hege@novateur.no