bryn-eiendom-digitale-flater

Bryn Eiendom

Bryn Eiendom leier ut næringslokaler, hovedsakelig på Bryn, men også andre steder i Oslo. De har også større næringsbygg med egne identiteter andre steder på Østlandet. Bryn Eiendom er kanskje den største utleieren på Bryn og Helsfyr med 14 bygg sentralt i et av Oslos vekstområder. Bryn Eiendom har fokus på å gjøre leietakernes hverdag så enkel som mulig, og dette har også vårt fokus i arbeidet med Bryn Eiendom.

Banner-BrynEiendom

Visuell profil

For å utarbeide en visuell profil er det viktig å ha et forhold til hvilken posisjon, personlighet og verdier bedriften har. Når dette var kartlagt utarbeidet vi en fullstendig visuell profil. Bryn hadde også behov for ulike annonser og presentasjonsmateriell.

"Kvalitetsstempelet" over er et av de grafiske virkemidlene som ble utarbeidet for å få frem kvalitetene fra en familiebedrift som ble etablert allerede i 1969.

Foto

Bryn Eiendom ønsker å by mer på seg selv og da ble det viktig å vise frem menneskene som jobber der. Vi hadde to fulle dager med fotografering i de ulike byggene, med menneskene som jobber hos bryn Eiendom. Resultatet ble et godt utvalg bilder med hyggelige folk og flotte fasiliteter.

Nettsider

Ahlin Novateur lager nettsider slik du ønsker at de skal være. Vi bruker kjernemodellen for å definerer kundebehov og forretningsbehov og setter dette i system for å få brukervennlige nettsider der kundebehovet står i sentrum. Vi har designet hver eneste side og vi utvikler nettsidene inhouse.

I dette prosjektet integrerte vi eiendommer fra finn.no på egne sider og vi utviklet private nettsider med innlogging for leietakere med en bookingløsning for møterom og med tilpasset innhold avhengig av hvilket bygg leietaker tilhører.

Bryn Eiendom er godt fornøyde med prosessen vi kjørte med de, og de er svært stolte av sine nye nettsider.

Group 621
Group 568