Kunde: Coloplast  |  Dato: 12/2020  | [wpv-post-taxonomy type="prosjekt-type" format="name"]

En bedre hverdag med stomi

 

Coloplast er verdens største leverandør av stomiutstyr. Gjennom konseptet #Stomiliv ønsker selskapet å informere, hjelpe og underholde folk som har stomi, for å gi dem en bedre hverdag.

Vi har laget en filmsserie med nyopererte Lotte, som har hatt stomi i ett år, og en podkastserie hvor eksperter og stomiopererte deler historier, kunnskap og gode råd.

I filmserien Lottes stomiliv, deler Lotte egne erfaringer, råd og tips. Temaet varier fra hjemkomst etter operasjon til sex og stomi. Se hele serien under.

I filmserien Lottes stomiliv, deler Lotte egne erfaringer, råd og tips. Temaet varier fra hjemkomst etter operasjon til sex og stomi. Se hele serien under.

Vi har også produsert podkastserien Stomliv. Her deler eksperter og stomiopererte sine historier, kunnskaper, råd og tips for bedre hverdager med stomi. Du kan høre podkastserien her.

.

Lottes stomiliv - Sex

Lottes stomiliv - Tilbake i jobb

Lottes stomiliv - Lekkasje, lukt, lyd og lukt

Lottes stomiliv - Trening

Lottes stomiliv - Kontroll hos stomisykepleier

Lottes stomiliv - Tilbake til hverdagen

Lottes stomiliv - Hjem fra sykehuset

Velg en film som passer til formålet!

Se også andre filmer vi kan levere her, eller ta kontakt med oss. Sammen finner vi målet med filmen, hva den skal konvertere på, og hvilke følelser betrakteren skal sitte igjen med etterpå.

 

Spørsmål om film?
Ta gjerne kontakt med:

Hilde Christie Wright
Head of story

Tel: 400 13 002
E-post: hilde@novateur.no

Jesper Olsen
Lyd og videoprodusent

Tel: 981 08 790
E-post: jesper@novateur.no