OM OSS

Vi er til for bedrifter og merkevarer som ønsker å bli utfordret og tenke nytt.

Kontakt oss om ditt nye prosjekt!

Ahlin Novateur er ditt reklamebyrå i Lillestrøm!
Ansatte i reklamebyrå i Lillestrøm, Ahlin Novateur.

Hvem er vi?

Det er vi som tar deg med på det neste store steget. Vi er regionens største kompetansemiljø innen reklame og kommunikasjon, og samarbeider med dyktige aktører for å sikre komplette leveranser.

I porteføljen har vi de viktigste selskapene og samfunnsaktørene i Lillestrøm og omegn, men også merkevarer av nasjonalt kaliber som hver dag får stjernebehandling av våre dyktige ansatte og fagfolk.

sitat

– Med sentral kontorlokasjon, midt i byen, kan vi nærmest føle byens puls. Det skal vi bruke for alt det er verdt og være en aktiv deltaker i å gjøre byen til et attraktivt sted å jobbe og leve.

Christer Futsæther, byråleder i Ahlin Novateur

Christer Futsæther
Byråleder, Ahlin Novateur

Hva gjør vi?

Vi jobber strategisk i alle våre leveranser. Valgene vi gjør skal alltid være fundamentert i strategi og forretningsforståelse, slik at man oppnår ønsket posisjon.

Vi mener gode metoder og nyttige verktøy er eneste farbare vei for å skape effektiv kommunikasjon, og for å gi våre kunder og samarbeidspartnere et best mulig utgangspunkt for å nå forretningsmål og ambisjoner.

Reklamebyrået ahlin novateur jobber strategisk i sine leveranser, med gode metoder som fundament.
Ahlin novateur er et reklamebyrå i Lillestrøm som holder til i torvgata 6, midt i byen!

Hvor holder vi til?

Vi holder til i 2. etasje av det tidligere Nordea-bygget – midt på torvet, midt i Lillestrøm.

Kom gjerne innom for en kopp kaffe fra vår splitter nye kaffemaskin. Eller vil du heller oppleve litt nostalgi i form av Tetris, Arkanoid og Space Invaders på vår arkade-maskin? Game on!

Sosialt ansvar

Et samfunn fungerer best hvis vi jobber sammen! Næringsliv, frivilligheten og det offentlige har ulike roller og vi er vårt ansvar bevist, derfor er vi med på flere sponsorater og bidrar sterkt i nettverk der nærings- og samfunnsutvikling står på agendaen. Vi sponser: LSK Kvinner, Rælingen Skiklubb og Romerike Ravens.
Artboard 1@3x