Med sin sentrale plassering, har Garçon i snart 13 år vært det første du møter ved ankomst Lillestrøm, og det siste du ser før du drar. Dette har gitt byen et velduftende førsteinntrykk, og et minne som smaker, lenge etter togene forlater perrongene på Lillestrøm stasjon. Produktene som serveres – dagsferske kvalitetsbakverk utført med ekte håndverk og hjerte for faget – representerer et friskt pust i en bransje som ellers preges av kjededrift og sentralisert bakst.
Garçon har hatt tro på regionen og vist vilje til å satse, så med tiden har driften vokst utover stasjonsområdet, med egen avdeling på Fjellhamar og restaurantdrift på Doktorgården. Eierne bak har dessuten startet Raus. Med det har Garçon gitt regionen viktige arbeidsplasser, gode møteplasser og et urbant preg som gjør at befolkningen ønsker å ta i bruk nærområdene sine.
Vi vil gjerne ha flere lokalpatrioter som Garçon!