Visuell identitet og design

En god start og verdifull kunnskap

Design lønner seg!

Design handler om gode opplevelser og estetikk. Det handler om å sette brukeren i sentrum. Men, det handler også om økonomisk vekst og innovasjon.

Mange tenker på design som form, farge og “pynt”. Noen ledere ser liten økonomisk gevinst i å investere tid og penger i det estetiske uttrykket. Men, det handler om mye mer enn utseende. Hele 67 prosent av norske bedriftsledere sier at design vil bidra til å styrke bedriftens resultat de neste fem årene. Det viser seg at bedrifter som har investert mest i design, er mer konkurransedyktige, har større vekst, er mer innovative og mer brukerorienterte, enn de som ikke har investert like mye. Disse bedriftene opplever seg i tillegg jevnt over som dyktigere på innovasjon, merkevarebygging og digitalisering.

God design er det samme som god funksjonalitet, noe som igjen skaper fornøyde kunder. De føler trygghet og opplever troverdighet, og det styrker merkevaren din. Det bidrar også til å skape stolthet og glede, ikke bare for kundene dine, men også for de ansatte i bedriften.

Forbrukere blir mer og mer kresne og har skyhøye forventninger til produkter og tjenester i dag. Tenk bare på deg selv. Hva gjør at du velger et produkt fremfor et annet?

Er du en leder som er opptatt av å styrke merkevaren din og ta vare på kundene dine? Ja, da bør du også være opptatt av å investere mer i design.

Kan jeg få en smakebit av visuell identitet og design?

Utenfor det ordinære løpet for kundene våre tilbyr vi også et egenstående dybdekurs i designdrevet innovasjon. Dette er et kurs for deg som vurderer å starte ny bedrift, lansere et nytt produkt, utvide virksomheten din eller utforske nye markeder. Gjennom kurset lærer vi bort designmetodikk som vil bli brukt når dere løser en reel problemstilling fra virksomheten deres.

Etter kursløpet vil dere ha verktøyene dere trenger for å kunne utvikle innovative løsninger som svarer på ekte brukerbehov.

Hvis du er nysgjerrig på hvordan vi har hjulpet andre med å finne ny visuell identitet, kan du lese mer om våre arbeider.

Lurer du på noe?
Snakk med oss

Truls Grønli Olsen

Truls Grønli Olsen

Daglig leder og rådgiver

93 40 53 43

Send e-post