You are currently viewing Smidig inkasso

Smidig inkasso

Smidig inkasso

Type kunde

  • Inkassoinnkreving
  • Purretjenester
  • Rådgivning

Type arbeid

  • Konseptutvikling
  • Merkevare og identitet
  • Webdesign og utvikling
  • Sosiale medier
  • Innholdsproduksjon

Utfordring

Kreditorforeningen har gjort mange grep for å utvikle seg internt, nå var det viktig at dette ble gjenspeilet i all kommunikasjon både intern og eksternt.

Smidig inkasso med Kreditorforeningen

Kreditorforeningen viser seg å ha svært gode løsninger og systemer og er blant de høyest utdannede saksbehandlerne, der alle har bevilling.

I Kreditorforeningen jobber de for å bedre skape flyt for sine kunder. For å kunne kommunisere arbeidet som er lagt ned og hva de ønsker å kommunisere i fremtiden var det behov for en ny merkevare- kommunikasjonsplattform.

 

Skilt på vegg i kreditorforeningen sin nye visuelle profil

Nettside

Med bruk av nye farger skiller bedriften seg fra sine konkurrenter. Nettsiden har ulike integrasjoner til portaler og økonomisystemer.

Merkevare og visuell identitet

Sammen med Kreditorforeningen ble det utformet en ny merkevareplattform og konseptet; Smidig inkasso.

Logo ble laget med utgangspunkt i en stilisert «k» som illustrerer fleksibilitet, integrasjoner og smidighet. Den viser hvordan ulike bestanddeler finner hverandre i møtepunkter og danner en helhet.

Nye farger skiller Kreditorforeningen fra andre aktører og konkurrenter. Det er valgt en mindre konservativ fargepalett med farger som spiller på lag med konseptet «smidig inkasso» og som bidrar til å ufarliggjøre begrepet inkasso.

vindumOCKUP
A5-brosjyre
visittkort
totebag
kaffekrus

Lurer du på noe?
Snakk med oss

Hege Kvervavik

Hege Kvervavik

Prosjektleder og rådgiver

957 45 293

Send e-post

Andre arbeider

Varder har behov for de skarpeste hodene i bransjen. Derfor utarbeidet vi et employer branding konsept som forankret bedriftens kultur.

Varder – Vardervettreglene

Kompetansehuset Varder har behov for de skarpeste hodene i bransjen. I den forbindelse var det ønskelig med et konsept som forankret bedriftens kultur og filosofi...

SE PROSJEKT
Solgrid hadde behov for å spisse posisjoneringen i tråd med vekstambisjonene sine

Solgrid

Solenergi som ikke går på bekostning av naturen, det er Solgrid kort oppsummert. Her har vi bistått med konsept, nettside og visuell profil.

SE PROSJEKT
Mer energi. Mer framtid. Mer tilbake.

Akershus energi – Visjon

Når Akershus Energi skulle oppsummere hele sin virksomhet og strategi, kom de til oss. Vi lagde visjonssetning, film og utendørskampanje.

SE PROSJEKT