You are currently viewing Varder – Vardervettreglene

Varder – Vardervettreglene

Varder – Vardervettreglene

Type kunde

Kompetansehus innen revisjon, advokat og rådgivning.

Type arbeid

Employer Branding

Utfordring

Kompetansehuset Varder har behov for de skarpeste hodene i bransjen. I den forbindelse var det ønskelig med et konsept som forankret bedriftens kultur og filosofi hos de ansatte.

vardervett-closeup copy

Vardervettreglene

Konseptetet "Vardervettreglene" ble utviklet med bakgrunn i Varders filosofi om å være en god veiviser og rådgiver for kundene sine.

Internt betyr Vardervettreglene at alle ansatte skal få en guide om hvordan bedriften skal oppnå sine mål og ikke minst hvilken kultur som er ønsket.

 

Våre Varder

I tilegg til Vardervettreglene, ble det utviklet "Våre 5 Varder" som skal motivere og engasjere i arbeidshverdagen. De 5 Vardene er utviklet av alle ansatte og er bygget omkring en felles forståelse og enighet om kultur og målsetting.

Rekruttering

Vardervettreglene og "Våre 5 Varder" brukes også eksternt i rekrutteringssammenheng, på konferanser, student-treff og lignende.

Hensikten er å være attraktiv for mennesker som ønsker å lede, være proaktive og ikke minst vise vei - nettopp slik de tradisjonelle Vardene skal gjøre.

Konsept

Employer branding konseptet er basert på kommunikasjonskonseptet: "Nær, når du skal nå langt". Filmen viser konseptet i sin helhet og inkluderer de ansatte, som seg selv, for å underbygge samhold og fellesskap.

varder-rollup2

Uttak og flater

Konseptet ble tatt ut i flere former, både offline og online, for å skape en total-opplevelse av et selskap med fullt fokus på de ansattes arbeidshverdag og karrieremuligheter.

Roll-ups blir bl.a. brukt aktivt i kontorfellesskapet og på konferanser.

Artboard 2varder
Varder

Lurer du på noe?
Snakk med oss

Christer Futsæther

Christer Futsæther

Byråleder

93 26 03 11

Send e-post

Andre arbeider

mockup av den nye profilen i bybildet

Wepe Regnskap

Wepe trengte et konsept og en ny visuell profil som var samlende internt og skulle skape interesse og relevans i markedet.

SE PROSJEKT
Solgrid hadde behov for å spisse posisjoneringen i tråd med vekstambisjonene sine

Solgrid

Solenergi som ikke går på bekostning av naturen, det er Solgrid kort oppsummert. Her har vi bistått med konsept, nettside og visuell profil.

SE PROSJEKT
Mer energi. Mer framtid. Mer tilbake.

Akershus energi – Visjon

Når Akershus Energi skulle oppsummere hele sin virksomhet og strategi, kom de til oss. Vi lagde visjonssetning, film og utendørskampanje.

SE PROSJEKT