Et dårlig nettsted ødelegger merkevaren din

Dårlignettsted

Mange glemmer å fokusere på den som faktisk skal bruke nettsiden og prioriterer innhold som er lite interessant for målgruppen. Innhold som i bunn og grunn kun er interessant for bedriftens ansatte hører trolig ikke hjemme på nettstedet. Dine brukere ønsker å finne relevant informasjon eller å få løst en spesifikk oppgave så raskt som mulig. Finner de ikke det, er veien kort til konkurrentens nettside.

Why are things always in the last place you look for them? Because you stop looking when you find them. -children´s riddle

Kartlegg brukerbehov

Et godt nettsted tar altså hensyn til brukerens behov, dine forretningsmål og er godt prioritert i forhold til dette.

Det er mange måter å kartlegge brukerbehov på. Google Analytics gir en del svar. En brukertest av nettsiden gir deg enda flere svar, gjerne komplettert med en brukerundersøkelse. Du kan også lage «personas», for å få et klarere bilde av hvem du faktisk snakker til.

nettsider bygger gode kunderelasjoner

En nettside er ikke et prosjekt

En nettside er ikke et prosjekt som starter på et tidspunkt og ferdigstilles på et senere tidspunkt, for deretter å ligge urørt inntil man ønsker å lage en ny. Å ha en god nettside, innebærer kontinuerlig jobbing med innhold, brukeropplevelsen, søkemotoroptimalisering, tekniske tilpasninger til ny teknologi osv.

Ønsker du å vite mer om hvordan du kan utnytte de digitale kanalene på en best mulig måte for å øke salget ditt og styrke din merkevare?

Ta kontakt med oss.

Illustrasjonsbilde av Pinterest i bruk. Foto: Mats Bergmo Bjørnsletten

Har du vurdert Pinterest?

Pinterest er en undervurdert SoMe-kanal, spesielt hvis man er opptatt av å drive trafikk til nettsiden. For Pinterest ligger faktisk […]

Les mer
Illustrasjonsbilde av LinkedIn i bruk.

LinkedIn – den glemte kanalen

LinkedIn er en kanal som mange bedrifter har med i sin kanalmiks, men som få utnytter potensialet i.

Les mer
Branding Actually.

Velkommen til oss i Ahlin Novateur og Vöru!

Vi disker opp med julegrøt, gløgg og juleøl og serverer noen av årets høydepunkter innen vårt arbeid. Er vi riktig […]

Les mer